Hydas 4513

Hydas 4513

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!

Amik még érdekelhetik

Termékleírás
4 csatornás ingeráram készülék

Ideális mozgáshiány esetén és hosszú pihenés után is (pl. kórházakban)
Megfelel a II a orvosi osztálynak
Izomfelépítés a háton és a hason

A szimuláló tréning célzottan építi az izomcsoportokat. Az ingerárammal ezen kívül a fájdalmakat is csökkenteni lehet. A TENS készülékek hasznosak lehetnek hátfájdalmak, fejfájás, ízületi és baleseti fájdalmak enyhítésénél. A készülék impulzusokat állít elő, melyek az idegeket stimulálják, és pozitívan hatnak az izomok fejlődésére is.

Jellemzők:
a TENS stimulálja az idegeket és csökkentheti a hát-, fej-, ízületi- és sérülésből adódó fájdalmakat · LC-kijelző · Az intenzitás minden csatornára külön-külön 10 fokozatban szabályozható.

Műszaki adatok:
Csatornák: 4 · Funkciók: Ingert kiváltó áram · Impulzus frekvencia: 2 ... 3000 Hz · Kategória: Ingeráram készülék · Méret, hossz: 120 mm · Méret, magasság: 36 mm · Méret, szélesség: 96 mm · Programok: 30 · Stimulálható testrészek: 8 · Súly: 344 g · Timer idő (max. ): 0 ... 99 perc · Üzemi feszültség: 4 db ceruzaelem

Szállítás tartalma:
Ingeráram készülék, Öntapadó lapok kb. 10x4,7 cm méretben, nyomógombbal, Összekötő kábel, 4 db ceruzaelem, Tápegység, Használati útmutató.

Figyelem:
nem alkalmazható annál, aki szívritmus szabályozót hord.

Galéria

Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.